Måndag

Suck, måndag, ständiga måndag! Det påminner bara mig om "en vecka närmare studenten" :(
Men de flyter på bra nu tycker jag, några arbeten och prov att göra, men efter den 17 Maj ska jag vara klar :D
Så de två sista veckorna blir bara chill med älsklingarna, hundträning och sola :D Njuta av livet!!
För just nu är ja i en deppperiod, ja känner mig nere och har lite ångest för att dessa underbara människor kommer ja ju typ aldrig träffa mer... :'(

Sannie är ganska bra nu, dock hitta jag en liten större sårskorpa som satt ganska löst snett under örat, så vi tog bort den och smörjde på lite salva. Annars mår hon bra, vi var nere i stallet igår och träna lite agility och hon var väldigt taggad och drev på bra, men vi körde vädigt lite och kort med tanke på att jag inte vill riskera att överbelasta henne nu.
Men skoj va de, tyckte Sannie! ;)

På Torsdag åker jag till Uddevalla för att gå på morfars begravning på fredagen, jobbigt kommer de bli, men det är något man måste genomgå, man kan inte gömma sig för sanningen.

Återkommer till forshaga på lördag igen, då får ja förhoppningsvis sällskap av Mattias som oxå ska uppåt i sverige. :)
Skönt att slippa åka själv :P

Idag åker jag o Johanna in till stan och ska shoppa lite, framför allt inför nöjesfesten, balen och studenten. Skoj ska de bli, stan är alltid trevligt.
Men oj va mycket pengar man lägger på denna student, ja menar: mössa, studentkläder, skor, balklänning, skor, väska, smink, smycken, betala för att delta m.m. Men men man tar ju bara studenten 1 gång i livet!

Ha en underbar dag!   =)


RSS 2.0