Nej nej nej!

NEEEEEJ! Jag tror jag börjar bli sjuk :S Har kalvat typ hela natten, men efter att jag fick sova ett par timmar mådde bättre.. så jag trodde att det bara var nått olämpligt jag hade ätit. Var på instruktörsmöte, vilket gick bra. Jag kommer hålla kurs varje söndag mellan 14-18...! Men jag tror de kommer gå bra, trots att det är många timmar. Sen hem igen, laga lite mat, sprödbakad fisk med romsås och blå congopotatis :D Skitfräckt!!! Blå potatis ;D Men efter några timmar kände jag att jag börja bli dålig igen. Nu sitter jag här, illamående, huvudvärk och fryser så jag skakar (fast att det är 23 grader här inne). Först ska jag se vem som vinner Robinson, fast jag inte har följt det alls :P Sen tror jag att jag ska ta o krypa ner under täcket och fortsätta läsa Harry Potter boken =)

Ha en fortsatt bra Lördagkväll!

Jag avslutar awarden här, tyvärr! Ta den om Ni vill ;)

Att berätta 7 intressant fakta om mig själv...  

1
. Jag har sjukt svårt att bestämma mig, mina val är oftast väl genomtänkta, men sällan äkta "magkänsla" i det jag väljer pga såkallad tidsbrist...
2. Har obotlig fobi mot blöta disktrasor
3. Har en vinnarskalle till tusen, hatar o förlora...
4. Kunde vissla när jag var 10 månader gammal
5. Tittar fortfarande förtjust på "Kalle Stropp och Grodan Boll" fast jag inom kort fyller hela 20 år.
6. Blir sällan riktigt nöjd
7. Tänker tillbaka och saknar mitt Forshagaliv - varje dag!


"Är ekipaget redo?", Team Brundin på besök, agilityträning och en jävla svanskota

Jo, en liten uppdatering från helgen. I lördags var det dags, lydnadstävling... Jag och Puma! :S
Nervöst, men samtidigt nyttigt! Vi var där hyfsat tidigt, ca 2 timmar innan det var vår tur. Det kändes bra, för då kunde vi ta oss en promenad i lugn o ro. Sen fick jag tid att andas och käka lite innan - typ en toast, men ändå :P
Innan vårat program började, skulle vi göra en platsliggning och tandvisning. Det gick bra. Utmärkt plats sa domaren ;) Tandvisningen var dum, han ställde sig typ en halvmeter från Puma och böjde sig ner "talltalade" henne och hon reste sig för att gå fram o hälsa. Han prata med henne och lyfte lite lätt på läppen på henne.
"En 9:a på tandvisningen" (hon fick ju inte resa sig, men jag tyckte de var dumt av domaren att pröva henne så... Men när det snart var dags, gick jag igenom programmet lite lätt utanför planen, Puma var taggad, hon var på G. Det kändes bra! "Ja, då tar vi in nästa, startnr 8" Det är vi. Resultatet blev:

Platsliggning 10
Tandvisning: 9
Linförighet: 7
Läggande: 0
Inkallning: 9,5
Ställande: 8
Apport: 0
Hopp över hinder: 9,5
Helhet: 8

= 146,5 p och ett 2:a pris

Hyfsat bra poäng, hon la sig inte på läggandet = SKITSYND för annars hade 1:a priset varit vårat!! Men men, nu vet jag vad vi ska öva på till nästa gång :)
Apporten = skitsamma, jag hatar ettans apport!! Så jäkla dum! Så den tänker jag inte lägga krut på, utan tränar mer på tvåans apport. Både på inkallning och hopp över hinder så "hoppar" Puma in i fotposition lite snyggt sådär tycker hon, så därför räcker det inte till en 10:e poängare. Ställandet var lite dålig under transporten, hon nosa lite i början. Domaren tyckte att hon var en härlig liten krabat som har en fin kontakt och med mer träning kan hon bli en RIKTIGT bra hund. Roligt med sånna lovord från en erfaren domare, jag menar han har nog sett en del genom sina år som domare :)

Jag hoppas verkligen jag får tävla henne fler gånger, hon är helt underbar!! <3

I lördags kom även Team Brundin hit till oss, riktigt roligt tyckte vi. Söndagen spenderades på klubben för att träna agility! Roligt det med, dock får jag så förbaskat ont i min svanskota när jag springer/tränar, så jag håller inte så länge. Sannie fick bara köra lite grann, Jossan tog in en henne en gång efter men då gick det inge vidare, Sannie är ju som säkert alla vet lite speciell och framför allt när det gäller träning. Vadsomhelst går hon inte med på :/
Vi åt medtagen lunch i klubbstugan, prata lite hund och träning (tänk att det samtalsämnet har inget slut, man kan prata huuuur länge som helst om hundar och hundträning) ;)
Sen körde terrierna varsitt U som ett bra avslut på en agilityträning. Häftigt o se Musen köra u-et själv :O jag vart impad (eftersom min sheltie helst inte springer en meter utan mig). Sen runt två tiden begav sig Camilla o Gudrun med flocken hemåt och vi åkte hem o la oss på soffan o såg en film - skönt :P

Igår och idag är två ensam-hemma-dagar för mig, måste göra nått vettigare än att blogga!! Ska ta o dammsuga huset sen för nu vill hundarna och jag ut på en promenad ;)

Ha det gott alla bloggläsare!

Jo, jag lever allt...

Ja, jag lever.. :P Men det har varit en låååång bloggvila nu ett tag. Men, mycket har hänt =)

Förra veckan åkte jag och Sandrow upp till Forshaga. Ååååh va roligt det var. På onsdag när vi var på väg upp fick jag ett sms av Simon där han säger att han och Anders fixar mat till klockan 18 ungefär. Perfekt! Efter en lång resa fanns det inget bättre än att kunna slänga sig på soffan hos Anders och se på när han och Simon stod o fixa med maten och duka fram :P Jättegod tacos stod på menyn o som grädde på moset såklart så visade tv4 sport ett jaktprogram. Ja menar, viltare är ju väldigt sociala och pratglada när det visas jakt på tv.. not. :P Men men, jag och Sandra försökte oxå hänga med på vad som hände och vad de pratade om :P
Grabbsen dukade av och diskade, jag & Sandra slapp göra något. Snacka om lyx!! Sen tog vi täcket och trängde ihop oss i soffan och kolla på tv. Mysigt! Massa skratt den kvällen. Bara för att Simon o Anders är en bra kombination lixom, behöver inte säga mer ;D
Senare på kvällen sa vi hejdå till Anders och drog hem till Simon (vårat 2:a hem kan man säga nuförtiden). Packade upp för sleeptajm och la oss till rätta. Men det dröjde inte länge förens min telefon ringde..? Klockan elva på kvällen, vem kan detta vara? Undra om det har hänt något? :S Men det vara bara min älskade Lina som ville prata lite =) Så det blev inte sova förens framåt halv ett.

Torsdag, Simon gick till skolan och jag o Sandra tog en härlig morgon med en stor kopp kaffe och insnurrade i täcket framför nyhetsmorgon. Sååå skönt! Men sen var det dags att börja göra sig iordning, vi skulle nämligen åka och titta på en lokal som vi ska ha till våran 20-årsfest. Kan ju säga att efter vi hade tittat på lokalen, tänkte vi båda; YES Det här kommer bli så rackarns bra!! Så sen tog vi oss en tur ner till hundstallet för att träffa våra underbara gamla lärare =) Linda, Anna, Anne och Susanne hade lunch, så tack vare oss fick dom ett lunchsällskap som uppskattades ;) Efter det, drog vi upp till själva skolan, Knipan. Där tog vi oss en rajd och kika runt lite. Hälsa på Hanna i bibloteket som var mycket stolt över sitt "utbygda" biblotek som hade blivit RIKTIGT fint. Nästan så man är lite avundsjuk för att inte vi fick ett sånt fint biblotek... Sen lockades vi upp en trappa eftersom vi hörde ljudet av visslingar.. Ja, såklart! Oskar fanns på plats och även Leandersson. En pratstund där och självklart en del skämt, som vanligt ;) Sen en snabbvisit hos fritidsvärdarna (Micke och Linda). Sen vidare till Håkan som höll på att fixa iordning sitt nya skrivbord. Roligt o få träffa honom igen. Snälla goa Håkan skanar man allt!
Ytterligare en trappa upp fanns det någon som vi verkligen har längtat efter. "Knack knack" på den blåa dörren.. Den öppnades och vi möttes av ett stort leende. "Jag visste väl att ni skulle komma tillbaka hit"
KRAAAAAAM!!!
Så roligt att återse denna underbara människa igen. Någon som verkligen gjort skilland i mitt liv och allt som jag har lärt mig så otroligt mycket under alla år på ForshagaAkademin. Ja, ni vet ju säkert vem jag pratar om... Våran kära Kerstin! Det blev en låååång pratstund hos Kerstin. Trevligt och saknat kan jag ju säga.
Hujamej, sen var Kerstin tvungen att jobba *suck* hahaha, men men är man en arbetande kvinna så är man ;)
Vi åkte hem, hämtade upp Simon och drog in till stan för att köpa present till Fräs. Sen hem igen.
Slängde oss ner på soffan och frågade oss själva "vad gör vi ikväll?" Det blev iaf beslut om att dra till Dallas (öh? Föredetta Megana). Jag coh Sandra uppfattde alltså Megana ;) På med musik och sen göra sig iordning!! Efter en timme eller så kände vi oss klara och gick bort till Dallas. Där satt Anders, Bruun och Robin. Man hann knappt sätta sig förens en cider stod framför en. Två fd hundsportare tillsammans med 4 viltare, vad blir samtalsämnet?? Jo, jakt.. Hahaha, men faktiskt blev det rätt bra ändå. (Vi prata ju inte jakt hela tiden)
Med folk från olika ställen i Sverige samt två stycken som är expert på att imitera dialekter och har en rå humor kan allt hända x) Kan ju säga att det var vääääldigt längesen jag skratta så mycket som jag gjorde den kvällen.
Men vad jag har lärt mig ska man gå när det är som roligast, det har jag skitsvårt att ta till mig. Jag går hellre när det börjar bli lamt o segt. Så sen beslutade jag och Sandra oss för att tänka på refrängen och dra hemåt. När vi kom hem tog jag ut Nova en på en kortispromenad och sen var det bara sängen som väntade. Kall var jag, så jag hoppade snabbt ner under täcket och kolla på Mästarnas mästare som gick på tvn. Sen kom Simon hem, då släckte vi ner och det dröjde inte länge förens vi sov alla tre eller fyra (Nova somna hon med i sängen dessutom :O INTE likt Nova, men som Sandra sa "Hon har en förkärlek till Simon" och det stämmer nog) ;)


Fredag, Simon var ledig från skolan och det blev en lång och skön morgon även denna dag. Kaffemys framför tvn - jag älskart! Helst av allt ville jag inte röra mig ur fläcken, jag ville bara ligga kvar med täcket inrullat om mig själv och bara njuta av det där kaffet och se på efter tio hela dagen... Men men det gick ju inte. På med kläder, börja packa. För idag klockan 13.00 skall vi åka från älskade forshaga *snyft* Så det var inget annat o göra än att resa på sig och sätta igång.
Allt var packat o klart ute i bilen och vid strax efter ett rullade bilen därifrån. Jobbig känsla inom sig.. Forshaga äger så mycket som man saknar något fruktansvärt. Fast samtidigt är det inte samma lilla håla som det var när vi bodde där. Det är sig likt, men ändå inte... Konstigt!!

Lördag, Fräs har 20årsfest. Jag åker först hem till Sandra och sen åker vi vidare in till stan för att hämta upp Bella. Sen åker vi ut mot Lindome och där vi träffar vi de bästa som finns på denna jord <3 Kärlek till dom!! Vi gör oss iordning, klär upp oss, dricker lite, skrattar en del och njuter av tillvaron då vi alla (inte Lina och Linda, vi saknade dem :( ) är samlande. Malin Fräs Nöjd öppnade sina presenter och festen var igång. Lite senare på kvällen kom det fler folk, dock inga vi kände men, det var gamla vänner till Malin. Alltid kul o träffa nytt folk. ;)
Mycket dans och skojiga saker hade vi för oss. En trevlig och minnesvärd kväll ;D

Alla samlade när Malin öppnar sina presenter <3


20-åringen Fräs =) Vacker som en dag<3


Jag och Mattias hade galet kul xD


Fina flickorna <3


Favoriterna ;) <3


Sötnosarna <3

Hääärliga bilder!
Nu väntar en 20årsfest i Mars igen, kan knappt vänta tills dess! Ska bli sååå kul! Saknar mina älsklingar sååå<3

Nu orkar jag inte skriva mer :P
Ha en fortsatt bra kväll

Nytt år med förhoppningsvis... nya möjligheter

Nytt år, nya möjligheter... som man brukar säga. Jag har blivit riktigt dålig på att blogga nu förtiden ju. Får bli ändring på det. Just nu sitter jag och funderar en MASSA! På tok för mycket i skallen just nu =/ Men men ibland är det så. Jag är ganska bestämd på att para Sannie igen. Hon bör nog löpa i slutet på feb. och jag håller nu på att försöka få tag i hanhundsägaren, så vi kan diskutera fram en lämplig hane till min lilla SannsiBannsi :P Jag har en stark favorit, men det får vänta o se om hanhundsägaren tycker det samma. ;)
Annars lever livet som vanligt på Myrebacken. Jag jobbar lite då och då, annars är jag hemma med alla djuren. Har börjat läsa böcker :O, märkligt, men sant. Just nu sysselsätter jag mig med att läsa Harry Potter, och jag måste medge att böckerna är såååå mycket bättre än filmerna! Sen önskar jag mig Stieg Larssons böcker - Män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes. Men men, det kommer nog sluta med att jag köper dem själv. HAHA

Ehj! På fredag, lördag och söndag är det MyDOG  för mig =D Tjoho, då är det utställningsdebut för lilla Aya och sen skall även Sandra och Miller ut och vänstervarva igen! ;) Då hoppas vi på nått bättre än en 2:a iallafall.

Nä, nu ska jag ge hundarna lite mat. Dagarna går föör fort just nu känns det som. Hujedamej :P

RSS 2.0