Som det känns just nu..

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvet'.
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.
Men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria.
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån..

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra.
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, o om nån att beröra.
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken, men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten... jag liksom föll över kanten.

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat.
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat.

För så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans, för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.
Här sitter jag och baddar såren med salt och det går åt helvete med allt!


Det här med att vara en dålig bloggare...

Oj oj oj vad dålig jag är på att uppdatera bloggen.. Mycket nu? Ja, precis!
Från att ha jobbat 3 dagar i veckan, har det nu ökat med 5 dagar i veckan, jippie! Så gott med jobb och ett bra jobb dessutom. Trivs som fisken i vattnet på Previa. Men är bara anställd fram till 31 dec, tråkigt men sant... Så jag söker jobb då jag inte jobbar, men hur stor chans är det att man får jobb då? Nä, ni flesta vet ju hur det är.

Elva växer och valptiden är som "mest" just nu. Idag har vi vart hos Lotta och hälsat på, där vi mätte henne till 30,5cm, min lilltös! Även underkäkens caninmjölkisar åkte idag, skönt att få bort dom!
Levi fick limmat ihop fladderöronen och resultatet blev kanon!! Lotta, du är en pärla!
En heldag hos Lotta med massa prat, skratt och bus med alla hundarna - trivs!
Åh, hoppas det inte dröjer länge tills vi ses igen!

Ja, jag har värsta idétorkan, jag vet inte vad jag ska skriva, inget speciellt händer liksom?
Haft det lite körit och tufft på sistone, tur att mina fina finns! <3

Eller jo, klickerträning har börjat introduceras för Elva, hittills funkar det jättebra och hon börjar förstå att *klick* betyder BELÖNING av olika former.
Sannietanten har även hon fått börja klickertränas oftare nu, så nu testar vi på det där med target stick (vet inte riktigt vad jag ska använda det till, men kul att lära nytt). Sannie gör allt när jag plockar fram klickern, för ett tag sen tränade vi en del bakdelskontroll med hjälp av klicken, vilket har fått henne att ta intiativ till att testa sig fram, MYCKET ROLIGT!

Nu ligger mina pälsklingar och sover i sängen och jag ska göra detsamma - MYS!!
Natti natti!

Bullarn är bäst, vita krulliga ulltottar, dessa bågar är "a hallelujah moment"!

Halloj!
Ursäkta dröjsmålet med uppdatering här, men bor hos mormor i Uddevalla på veckodagarna pga jobb.
Så nu när man är hemma igen så får man passa på att blogga ;)
Har dock inte hänt så mycket då jobbet har tagit upp de mesta i tid.
I måndags åkte jag upp till Bullarn och stanna tills dagen därefter. Allt var bra med farmor och farfar. Jag och farfar tog en tidig långpromenad på tidagsmorgonen. Världens bästa farfar och jag. Småpratar som vanligt och Sannie springer lös och njuter, det syns. Lillan fick stanna inne hos farmor då jag inte tycker hon bör följa med på långpromenad i högt tempo.. Men farmor sa att hon hade varit så snäll, duktiga Elva!
Resten av dagen var bara slapp, skönt att tillbringa en ledig dag i Bullarskogen ;) God mat fick jag också. Sen när klockan blev runt 17 åkte jag "hem" till Uddevalla igen.
Jobb på onsdag och torsdag.
Idag fredag gick jag och hundarna på en spännande promenad, nämligen till fårhagen.
I Uddevalla finns det en GIGANTISK fårhage med en gångstig igenom som jag tänkte gå. Jag vet att man får gå igenom den, men med hund, vet jag ej.. Så jag letade efter någon slags skylt eller något, men fann ingen information om fåren. Så jag öppnade grinden och gick in. Några får upptäcker mig och hundarna och stirrar på oss. Sen börjar två av dom gå mot oss.. jag är inte rädd för får, men jag visste inte riktigt hur de skulle reagera på hundarna, tänk om tackorna känner sig hotade och tänker buffla på min små? Jag står kvar vid grinden och håller stenkoll på de vita ulltottarna... De kommer närmare och nu är de väldigt nära..
Men någon aggressivitet fanns de då inte..? Den ena av dom hade stirrat in sig på bajspåsen som stack ut ur fickan på mig och kom därmed väldigt nära. Haha!
Så jag klappa om den och den svarar med ett *bääähhää* ;)
Elva tyckte dem var riktigt spännande, hon våga tillochmed gå fram och nosa lite på fåret som stod så nära. Sannie är cool bland fåren, som hon liksom träffar får varje dag.
Vi börjar gå och fåren följer glatt på, så där går vi på gångstigen med några får i hälarna, kan tänka mig de ser roligt ut för de som åker förbi.
Skulle vara kul och se om Elva och Sannie kanske har nån slags vallinstinkt, Sannies duktiga bror Poppe vallar ju ibland :)

Imorgon ska vi åka till Stenungsund och träffa Maria & Levi. Vi ska först på hundträff och träffa massa andra hundar och hundmänniskor :) Sen åker vi till Stenungsunds BK och hejar på mamma med hundar eftersom hon tävlar KM där imorgon :) Aya gör sin debut!!! Jag kommer väl stå och glädjegrina brevid, lilla Ayan! <3
Mamma var ute och träna med Aya förut, med några bortplockade bågar på slalom och när jag kommer ut en stund senare har mamma tagit bort ALLA bågarna och Aya klarar HELA slalom!!!??!!! :O Heeelt otroligt, dessa bågar säger jag bara!! Hallelujah! ;D
Ja, det blir till att råheja på Team Lundin imorgon!! :)

Bamsekram på er!

RSS 2.0