En dagstur till Dalsland, Minuz är nog stolt, när man måste få svar och ljuvliga "stora" kusiner

En liten snabb uppdatering här ;)
Idag har jag och Jossan vart hos våran pappa i Billingsfors. Bytt lite julklappar och ätit god mat. Träffar även farmor & farfar som oxå var på besök hos pappa. Fick 2000:- av pappa och tre stycken juldukar och en doftpåse av farmor & farfar. Jättefina och gott luktade den :P Dessutom 2000:- kan väl behövas i dessa tider =)

Fick alldeles nyss reda på att Minuz har blivit pappa =D 3 tikar och 3 hanar har hittills kommit ut, vi får väl se om det blir fler. Hoppas mamma Semla mår bra och allt går rätt till. Riktigt så man längtar tills man ska få komma o hälsa på dom små vita söta * hihi * ^^ Hälsar blöta pussar och svansvift från en stolt far!

Just nu sitter jag och filurar på vad jag ska göra 2010..?? Har fått världens mest knäppa idé, men jag är rusktigt sugen på att börja spela piano ;) Sitter och lyssnar på Yiruma och jag är helt besatt. TÄNK OM MAN KUNDE SPELA SÅ!!! Jag har ju en vilja som jag skulle kunna gå genom eld med. Har jag väl bestämt mig och verkligen verkligen vill något så kan och ska jag genomföra det! Så nu håller jag på att leta för fullt efter någon som kan lära mig spela piano, precis som Yiruma!!!!!
Sen har jag en annan idé, men den tänker jag faktiskt inte avslöja riktigt ännu... :P Det får vänta ett tag till.

Nä, nu ska jag lägga mig och läsa ett kapitel ur Harry Potter boken. Har insett att man faktiskt inte alls kan förstå sig på Harry Potter utan att ha läst böckerna, så jag är på G. Jag blir ju annars lite lätt tokig på att aldrig fatta:
Varför ville Voldemort döda Potters egentligen? Hur funkar horrokruxer? (stavning?) Vad är Snapes hemlighet? m.m m.m.
Frågorna tar liksom aldrig slut!! Jag måste få svar och enligt mamma så finns svaren i böckerna, så det är ju lika bra att böja läsa dem! Eller hur?!

Imorgon blir en tuff dag. Det börjar med väckning klockan 04.15 för att åka till jobbet, kan senast åka hemifrån 04.45. För att vara säkert på plats klockan 05.30 (man vet ju aldrig med vintervägarna och Ford Escort, det säger ju sig själv liksom). Sen efter att jag har slutat så åker jag in till mormor för att träffa min morbror med familj, alltså mina 3 underbara kusiner! Det är så roligt att träffa dem, vi ses bara ett par gånger/år. Så när vi väl ses brukar vi ha skitkul ihop!! =D Lilla Wilma på 5,5 år är min lilla sockerdocka! Lämnar mig inte ur sikte, sitter i knät, håller handen, eller bara pratar konstant för att få all min uppmärksamthet. Kanske låter jobbigt, men nejdå är man min lilla sockerdocka så uppskattas allt hon gör * hihi *
Storebröderna Emil och Oskar börjar faktiskt bli stora... Emil som snart fyller 13 är snart förbi mig när det gäller längd... :S Lillekusinen har verkligen blivit stor! :O Ett färjestadsfan med mycket sportintresse. Handboll och fotboll är något grabben brinner för. Oskar, mellanbarnet på snart 11 år är familjens spellevink! :P Även han väldigt sportintresserad, håller dock på HV71 som inte riktigt kan förstås av mig men men, är man smålänning kanske det inte är så konstigt :P Liksom brosan är det handboll och fotboll som är det stora intresset.

Hoppsan tjosan, det blev ju hyfsat långt inlägg idag ändå jue :P Gött, fick ni lite att läsa ändå.  ;)

Nä, nu lägger jag datan åt sidan..
Go natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0