Svårt att släppa taget, om att fortsätta satsa på small, hur kan man förbättra banden?

Hej!
De va längesen, ja jag vet...
Men min data har strulat och det har vart på tok för mycket för att kunna ta mig tid att blogga. Men allt är bra med oss iaf, vi lever och valparna växer. Jag får ofta rapporter från Levi och det verkar funka hur bra som helst - det gör mig så glad!! Trubbel är kvar hos mig, har alldeles för svårt för att släppa denna underbara pojke, ni anar inte. Men vi får se hur det blir, det kommer hit en tjej på tisdag och ska hälsa på och ta en kik på Trubbe-Bubbe-Bus, sen får vi se hur det blir...
Elva växer sakta men säkert, lilltjejen lär inte bli stor men men har man haft smallhund varför inte fortsätta att satsa på small...?? :P
Försöker ge dem lite egen tid med mig och vi åker ut lite då och då på små äventyr, hittills funkar allt kanonbra och jag får massa beröm för att mina valpar är så framåt och sociala trots att de är så unga och små.
Så det är kul :D

Sannie har fällt av all päls, så hon ser inte riktigt klok ut :P haha! Men vi har kollat på lite tävlingar i höst och Stenungsund och Karlstad hoppas jag på, så nu har träningen satts igång på riktigt!
Tänkte ta fram cykeln och börja cykelträna några gånger i veckan plus agilityträningen. Känns väldigt viktigt att få henne i god form nu efter allt det här med valparna. Hon har fallit ner på noll kan man säga, så det är bara att börja lägga en bra grund nu så hinner vi nog hyffsat bra till september.
Jag vet att jag har sagt att jag har lagt ner agilityn med Sannie, men vinnarskalle som man har så ger man ändå inte upp... Jag tänker ge det en chans till, se till att både jag och Sannie är i god form och jobbat mycket mer på sammanhållningen.
Jag skulle verkligen behöva ha nån slags "förbättra banden mellan ägare och hund - kurs" Hmm, undra om det finns det? Eller kanske någon bloggläsare har nått bra tips? Behöver ju inte ha nått relaterat till agilityn, utan bara allmänt, hur ska vi lära känna varandra bättre? Hur lär vi oss lita på varandra till 110%?
Hmm, ja det ska jag verkligen fundera på...

Gäääääsp!
Trött.. Imorgon är det jobb 7-12, charken i två timmar på morgonen = SEGT!! Gah!
Sen efter jag har slutat ska jag och valparna åka till Maria & Levi och hälsa på, hoppas på fint väder så vi kan vara ute och ta massa fina kort och att valparna får leka av sig! :)

Natti natti!

Idag, 8 veckor?! Tiden som har gått så fort.

Idag är de små 8 veckor?! Hur fort har det inte gått då? Jag har jobbat en massa o allt har vart lite upponer vänt det senaste, därför har jag bloggat sparsamt...
Så idag på deras 8 veckors dag har en av valparna fått flytta hem. Lilla Levi var först ut. Hans nyblivna ägare Maria kom vid 13 tiden och vi lyckas spendera 4,5 timme, massa hundprat blir det :) Papper ska skrivas på, fyllas i, skickas iväg, valpgåvor från Royal Canin och Eukanuba ska överlämnas och massa massa mer. Känns mycket bra att man ägnar en hel dag åt valpleverans, så man inte missar något.
Men tiden kom då "min" lille skrutt skulle ut på sitt hittills största äventyr, flytta hem. Jag saknar honom redan, och tänker på honom. Men jag vet att Maria kommer ge Levi det bästa en hund kan tänka sig. Jag vet att han kommer sättas i första hand och kommer bli sedd och älskad varje dag! Fina fina Levi! Tur att han bara har flyttat 25 minuter härifrån så man kan få träffa honom lite då och då ;)

Som 8 veckor vägde Levi 1608 g och var 19cm hög  


En bamsekram och en rejäl lyckospark till dig Maria! Jag hoppas du och Levi får måååånga fantastiska år tillsammans! Jag vet att du kommer ta väl hand om min lilla guldklimp!

Ni kan följa Levi på hans hemsida  -   http://www.123minsida.se/levi1

Bilder på de andra vildingarna kommer snart, har INTE vart trevligt väder de sista, hoppas det ordnar upp sig snart.. ;)

Mina fina underbara vildingar på 6½ vecka

Eftersom jag har vart dålig på att blogga nu det senaste, så kommer här en bildbomb med mina underbara valpar.! De är ca 6½ vecka här på bilderna och vikterna ligger till såhär:

  Hane 1 Tik 1 Hane 2
Nyfödd 186 123 145
1 vecka 400 265 278
2 veckor 589 411 435
3 veckor 748 528 549
4 veckor 1040 712 729
5 veckor 1461 886 971
6 veckor 1766 1101 1204


Hane 1 Thunderztorm "Trubbel"






Hane 2 Thunderbolt "Levi"







Tik 1 Fantasie-Fairy "Elva"

 


Elva och Levi kampar om en strumpa. Gissa vem som vinner? :P


Denna underbara bild på mina fina grabbar får avsluta denna bildbomb.

Hane 1 "Trubbel" söker fortfarande ett hem, han är leveransklar den 13 juli.
För mer information om honom, maila mig eller slå en signal.
madelene.lundin@hotmail.com
0735 34 27 22


RSS 2.0