Kanske snart?

Hmm vad ska vi tro om lilla SannsiBannsi? Igår betedde hon ju sig lite konstigt som jag skrev i förra inlägget, 
idag har jag upptäckt att hon kissar väldigt ofta på promenaden, dricker mer än vanligt, det kommer mjölk ur alla spenar, idag har hon ätit med dålig aptit (det tog lång tid att äta idag om man säger så och maten tuggades väl :P ), hon har även krypit under mammas säng ett par gånger nu på eftermiddagen.
Så ja, enligt vad jag har läst och hört är detta antydningar på att det snart är dags! Men jag blev lite skeptisk när hon kröp under mammas säng, blir ju inte så lätt för mig att hjälpa till under sängen :P utan istället tog jag några lådor och blockera vägen in under sängen och visade Sannie valplådan så hon la sig där och myste en stund (Y)

Nu har vi besök, de förra husägarna är här och skulle visa mamma en sak angående pannan. Sannie håller sig lugn, ligger och kikar lite. Sen skall mamma iväg och bugga ikväll, barnen skall lägga sig efter körslaget, så då hoppas jag på lite egen tid - SKÖNT!

Prata nyss med Mikaela och hon tror att bebis/arna anländer på måndag ;)
Ja, kanske varför inte? Skulle nog kunna vara så.

Lovar att uppdatera så ofta jag kan och om nya tecken uppkommer berättar jag det här ;)

Kraaaam på er!

En tik som glor och en otroligt snygg utställningshund

Sannie är inte som vanligt idag... Hon följer efter mig hela tiden och bara tittar, bara glor på mig. Förut följde hon med till "lillsjön" och hämta vatten och då var hon pigg och glad. Spana runt och njöt. Men så när vi är inne så beter hon sig märkligt.
Nu har hon lagt sig på min matta på rummet (där brukar hon inte ligga, utan lägger sig oftast hellre på hennes filt bakom sängen) men inte nu... Hmm, konstigt eller inget att haka upp sig på!
Men hon verkar må bra annars, inga bäddningar eller oroligheter hittills. 

Jag ska iväg och jobba ett par timmar sen i eftermiddag/kväll, 15.00-19.30. Men mamma ska vara hemma ifall att något skulle hända, jag menar hon är ändå på dygn 61 idag, så möjligheten för valpar ikväll finns ju, men jag hoppas ändå hon väntar isåfall tills jag kommit hem :P

På tal om nått heeelt annat, *hihi* måste bara berätta! Jag har ju länge funderat på vad jag ska ha mig för hundar, det är ett nöje för mig att bläddra igenom rasbok efter rasbok och fundera på vad jag skulle kunna ha för hundraser i mitt liv. Sheltien är ju självklar, även mallen och bergern... Sen har jag tittat lite närmare på en ståtlig, snygg utställningshund, jag är ju en utställningsfjolla som älskar att vistas både i och utanför utställningsringen, som får rysningar när det börjar närma sig finaler i stora ringen, då de allra snyggatse hundarna travar in med storm :P
OCH är det en hund som får mina ögon att smälta så är det en riktigt snygg fågelhund, med en resning som heter duga och ett steg som kan få en att trilla av stolen så är de en... BRACCO ITALIANO!
Helsike va granna dom är när dom kommer travandes!! 
Jag minns en Bracco som tog hela publiken med jubel, det måste varit på Stora Stockholm kan hända att det var WW-08 också.. :P Men jag kommer ihåg att när den hunden visades ställde sig alla i publiken upp och applåderade och jubla över en så graciöst vacker hund! Dock lite "fula", men ändå :P
Drömmen att någon gång får visa en Bracco, kanske inte en hund som passar min vardag, men den kom helt klart på min "hundraslista" ;) Man vet ju inte hur framtiden ser ut :P


Så nog för denna gången! ;)
Hejsvej

Om att bränna 1000:- på mindre än en timme och att ge all sin kärlek...

Idag ringde Carin mig och fråga om jag skulle hänga med till Rödets gård och handla lite och det neka inte jag till :P
Köpte ett hundhus till den nya hundgården och några tuggisben till Aya (hon håller just nu på att tappa sina canintänder) så de kliar rejält i munnen på lilltösa ;)
Sen åkte vi till Henån och åt lunch och sen skulle Carin göra några snabba ärende och då passa jag på att gå in på ICA och köpa frimärken så jag får iväg mina jobbansökningar =)
Tänk hur mycket pengar man kan bränna på mindre än 1 timma :P 

Inga valpar idag heller, mamma sa dock att hon hade bäddat lite lätt i morse, men inget mer nu under dagen...
Åhh va man kan längta då till dagen D. Nu ligger Sannie brevid mig i soffan med sitt huvud lutande mot mitt bröst, är så glad över min lilla skrutta! Kan inte sluta berömma min otroligt fantastiska hund! Jag bryr mig inte om att folk/vänner tycker hon är en ful och fjantig liten skithund. För mig är hon bäst!! Min absoluta favorit som gör allt för mig och alltid finns vid min sida när jag vaknar, ingen är så trogen som ens hund.
Det tänker jag på ofta hur ska jag kunna älska min nästa hund lika mycket som jag älskar Sannie? Hur funkar det? Sannie som är mitt allt, Sannie får all min kärlek. Hihi de är nog inte så svårt som jag tror, kärlek tar nog aldrig slut utan finns där till allt och alla.

Nä, nu ska jag ut och sätta ihop hundhuset, sen blir det väl till att kratta löv (kul? NOT!)


 

Virrepanna!!

DET KOMMER MJÖLK! Klämde lite igår kväll innan jag gick o la mig och lite imorse. JO, det kommer mjölk!!!
Nu skiter jag i vad mamma tycker  :P
Tyckte tillochmed att jag kände nått alldeles speciellt förut när jag kände på magen ;) Kanske lilla Elva<3
hihi vem vet?

Var på ett tråkigt besök på vårdcentralen idag :(
Jag andas med bara 73% av min lungkapacitet när jag är obehandlad och när jag har prackat på massa kortison ökades min andning med 15%... Inge bra!
En normal 20åring i min längd och vikt ska ha cirka 85-90% lungkapacitet.
De ser inge vidare ut det här! :(
Men men, vad ska man göra? Jag får bättra mig med mina mediciner och försöka hålla det regelbundet. För hundarna flyttar INGENSTANS!! De har jag sagt till alla! Jag dör hellre än att göra mig av med hundarna, tänker inte lämna dom ifrån mig! Dom är det bästa jag har!
Men tråkigt att vara så lungsjuk som 20-åring, ja menar livet har ju redan börjat.. När jag tänker på att jag bara använder 73% tänker jag på min morfar, morfar hade en lungkapacitet på 15% in i det sista. Ja menar 15% när han är 83, jag är snart 20 och har 73%. Det får en att bli rädd!
Men jag kan inte göra så mycket åt det mer än att behandla med den medicin jag har.

Nu ska jag sätta mig framför TVn tillsammans med mamma och lillebror (som tyvärr är sjuk, halsont och feber) stackars liten! Men mysig kväll väntas - gött!

Nu är allt framställt till väntad förlossning! En plastlåda som innehåller allt som kan behövas vid valpning ;)
Känns bra att vara förberedd i tid (Y)


Orka?

Sicken j*vla dag! Natten har varit HEMSK!! Tog ju vaccin mot den nya influensan igår och fick fruktansvärda biverkningar. Kunde inte lyfta armen och under natten har halva högersidan varit bortdomnat. Jag hade ingen känsel från midjan upp ovan för örat. Riktigt obehagligt! Samtidigt som armen värkte och var väldigt varm och svullen.
Vakna av att en skrikande mamma håller på att härja runt i huset, ger en uppgifter och instruktioner över dagen så det står härliga till! Sen gick jag upp, kände mig riktigt dålig, ont i huvudet och yr. Gick och tog mig två alvedon och sedan la mig igen. Satte igång datorn och gjorde klart uppgifterna för kvällens utbildning.
Alvedonen värkade och sen var man i full gång;
tvätta, dammsuga, röja köket, ut med hundarna och sen fick vi besök i ett par timmar, sen åkte jag och Josefin in till Uddevalla - till mormor.
Hemma hos mormor möts vi av en gråtande Samuel som visar sig vara sjuk, han har ont i halsen och känns febrig - vad maktlös man känner sig när man inte kan hjälpa ett litet barn som mår så dåligt...
Fick mat hos mormor, klockan var då strax efter fyra och jag kände att jag själv började må dåligt igen. Så jag och barnen åker hem till Orust igen, väl hemma trycker jag i mig ytterligare 2 alvedon, gör dom sista räkneuppgifterna och sen drar jag iväg till Brukshundklubben.
Idag fick vi redovisa våra räkneuppgifter för högre och elitklass samt göra det första skriftliga provet - WHOHO! Jag fick alla rätt ;) Trots att jag tyckte själv att jag hade pluggat alldeles för dåligt... Men men, läraren tyckte det var bra iallafall! Nu är det ett testprov kvar, sen är det dags för slutprovet, det som avgör aóm man blir tävlingssekreterare eller inte.
Jaja, det tog dock lång tid idag, var inte hemma förens strax innan tio.. dryygt!

Blev en jobbig diskussion med mamma ikväll =( Tänk att vi kan vara så olika jag och hon. Ingenting jag gör accepteras eller är okej, visst jag har inget jobb just nu och det är skamligt, men jag tycker det är svårt att ta det där klivet mot något nytt. Dessutom är jag ju fast på Orust för tillfälligt, annars hade jag ju inte tvekat på att flytta någon annanstans, men just nu sitter jag fast här - ganska hårt också... :/
Men imorgon ska jag skicka in ett personligt brev till kommunen (och hoppas på svar, för de fick jag inte sist) kanske de har något till mig..
Är ju megatrött på ICA, jag vill prova på nått nytt!

Mamma tog även upp det här med Sannie! Hon tror fortfarande inte att det är några valpar
(och idag är det dygn 58), eftersom Sannie inte ser ut som Ruzzin gjorde när hon var dräktig??!
Idag hade hon lyssnat på Sannie med ett stetoskop och menar på att man tydligt borde höra ljud om det fanns några valpar, men hos Sannie lät det inte ett knyst... Säger hon!
Hon är bara fet tydligen!

F*n, jag tappar verkligen motivation och allt nuförtiden! Yvonne, Camilla och Carin m.fl. har konstaterat att Sannie är med valpar, ingen tvekan. Men mamma sa att dem antagligen har sagt så till mig för att inte göra mig ledsen eller besviken?! Ehhh? Hallå eller? Dem gör mig mer besviken och ledsen om de står och ljuger mig rakt upp i fejjan än att tala om vad de verkligen tror...
Men men, man kanske ska skita i alltihop? Jag kanske ska inställa mig på att det inte kommer några valpar...
Så kära bloggläsare som följer denna patetiska blogg troget, glöm allting jag har sagt om dräktighet! Hon är säkert inte med valpar, allting är en stoooor bluff!
Snapsen är tagen ur avel, Sannie var hans sista.. Så, men vem vet, det kanske inte är menat att jag ska ha några sheltiebebisar? Känns tråkigt, eftersom jag väntat i, vet inte hur länge, på en sheltievalp... Men drömmar är till för att förbli drömmar!

Nu ligger jag i min säng med tårar i ögonen över hur tragisk man kan känna sig som människa.
ALDRIG blir det bra! ALDRIG blir det rätt! Att ha lite flyt i livet existerar inte! Motgång på motgång!
*suck* vad jag är trött på allt!


Bli lite lätt galen..

Ojoj! Blizz är fortf till salu, kolla på Annas hemsida (http://kennelprosport.se/) idag då hon har lagt ut film på henne när hon är på jakt efter en liten skinnbit :P Ååååh söta små bebisar!!
Förbaskat hur man kan förälska sig så i en liten valp som man egentligen inte vet speciellt mycket om, kärlek vid första ögonkastet (de samma som hände mellan mig och Sannsibus).
Jaja de är farligt de där med valpar :P Man kan ju bli lite lätt galen på att vara valpsjuk. ;)


Idag har jag klippt bort Sannies "byxor" och klippt bort lite päls runt juverna så det blir lite lättare för valparna att komma ut och ta sig fram till maten ;) Mamma tyckte det var vansinnigt, men jag tyckte faktiskt det var bra!
Dock ser det lite roligt ut, hade kunnat ladda upp en bild. Men de får bli en annan dag :P

Mamma är iväg och buggar just nu och barnen är hos Sven. Jag och Josefin ensamma hemma, lungt o skönt! =)

Hejdå

En ny "valplåda"

Idag har jag vart iväg och köpt en ny "valplåda" till Sannie, iallafall till själva förlossningen. Den är i plast och därmed lätt att torka av.
Sen när valparna är äldre får dom flytta till den större "valplådan".
Jag har lagt i hennes vanliga bädd så det inte blir förstor förändring nu i början, det funkar bra.

Så ser den ut!

Knäppte även ett kort på henne när hon står upp så ni får se hur hon ser ut idag. Nu även oklippt, snart ska vi klippa bort hennes "byxor", lite på magen och sen ta bort lite på svansen oxå ;)

Men så här ser hon ut just nu. 55:e dygnet idag
Ungefär endast en vecka kvar...
*spännande* =)


En snabb uppdatering

För det första vill jag ge en bamsekram till min älskade vän Sofie som hjälp mig med att få bloggen lite mer personlig och mycket mycket snyggare ;) TACK!!!
Sen ska jag dra en snabb liten resumé om va som har hänt. Jag har vart hos min pappa under ett par dagar måndag till onsdag. Sen på onsdagen åkte ja till Värmland för att se på en agilitytävling som några duktiga tjejer från hundsportgymnasiet annordnat och där träffa jag Simon o Sofie! Trevligt var det! Sen prata jag med Anna på Prosports kennel (min gamla lärare) och hon berätta hennes valpar växer och blir större o större och snart är det dags för leverans. Jag blev helt plötsligt *höhö* jättesugen på att gosa med valpar! Anna sa att vi fick jättegärna komma o hälsa på dom små huliganerna, så jag satte mig i bilen med Sofie o Simon som sällskap och åker hem till Anna.
ÅHHH säger jag bara!! Mallevalpar!! Finns det något charmigare??
Jag blev heelt förälskad och kunde inte slita mig från dem. En sån härlig kull, jämnt temperament, sociala, kampglada och totalt orädda!
Fastna framför allt för tik turkos, Prosports Blizz som hon heter! Sicken liten juvel!!!
Måste ju visa er hur hon ser ut den lilla krabaten +  några fler valpbilder!

Blizzanbus - Sofie som tagit bilden!

Blizz med sina syskon hos Simon - jag fotar

Jag tillsammans med kullens minsting, minns inte vad hon hette... - Simon fotar

Simon med två bedårande mallevalpar =) - jag fotar

Jag kampar med lilla Blizzan <3 Tik rosa biter mig i foten :P - Simon fotar

Ja, de va jättetrevligt o hälsa på Anna med hennes små underbaringar! Jag är helt förälskad i lilla Blizz, en sån härlig liten valp!
Trevligt att träffa Sofie o Simon oxå! Blir ju inte så ofta man ses nu förtiden :/
Saknar mina vänner alldeles för mycket!<3

Men nu är jag hemma på Orust igen och nu är det bara en vecka kvar tills beräknad förlossning, vi får väl se vad som händer... =)


"Det tyder på valpar"

Haha får rätta till gårdagens blogginlägg lite grann :P
Yvonne kom som sagt igår och hon hann knappt innanför dörren innan hon sa "Hon är dräktig, det syns!"
Hon kände lite på henne och sedan sa hon "Hon har ingen midja och jag tycker hon är spänd, det tyder på valpar. Har hon gått upp i vikt? Eller har du mätt henne runt magen?"
Jag svara att jag har vägt henne det senaste och att hon har gått upp ett kilo sen hon parades.
Ja, sa Yvonne. "Då kan du nog beräkna valpning om ca 20 dagar"

Iiiihh =D
Nu känns det mer än ganska klart :P Håhå, ni ska bara veta hur lycklig jag blev när Yvonne sa att hon också trodde på valpar.
Kanske var de det testet på Facebook menade [ 99% lucky today ] xD HAHA

Tidningar börjas samlas ihop, mormor är flitig och samlar åt mig, sen skulle även Carin (grannen+träningskompisen) samla, Caroline (mammas kompis) och jag själv förstås. Kom faktiskt på igår att åka till tippen - tidningscontainern är ofta väldigt full på Timmerhult, kanske man kan åka dit och fylla några papperskassar, varför inte?

Igår vart jag iallafall på Odens bildelar och fick köpt mig nya vindrutetorkare + lampa då mitt halvljus slocknat på vänster sida *suck* över 400:- på det!! Hatar sånna utgifter, dom är nödvändiga men grymt trista att lägga pengar på. Så idag ska jag åka till Henån och se om Mias gubbe Gunnar kanske kan hjälpa mig med att montera på detta nya och sen ta sig en kik på min skitbil. Ja, just nu bråkar den med mig rätt rejält :S Vill inte alltid starta på morgonen samt att det låter åtahelvete när man vrider på ratten :S
Värt att kolla upp iallafall! Säkert massa pengar som kommer gå åt på de med...

Idag är en ganska fullspäckad dag, jag ska:
Duscha, gå ut med hundarna, gå till Carin, åka till Henån, hem igen, gå ut med hundarna, laga mat,
plugga, packa, gå ut med hundarna osv osv
Sen kommer jag väl stupa i säng :P

Dräktig?

Hmm, mamma tror inte Sannie är dräktig.. Jag fattar inte? Jag tycker hon är förändrad, gått upp i vikt, spänd över hela magen och nu har även brösten på henne blivit större.
Dock kan jag hålla med om att hon inte är så tjock. Sen är hon i full gång, ute med dom andra hundarna. Skäller om det kommer någon, springer och får små tokryck när hon är ute :P
Ska jag då hindra henne att gå ut med dom andra hundarna i trädgården? 
Jag vet inte... Men när jag läste i hunduppfödarens handbok står de om att vissa tikar kan vara ganska "slimmade" ända fram till dagen D, men jag vet inte hur hon har sett ut de tidgare dräktigheterna, hon har dock aldrig gått tom, utan alltid blivit dräktig.
Men jag kan också tycka att nu på 45 dygnet kanske man ska bli lite lugn, ta det lite försiktigt och komma sig till ro. Men det är ju svårt att hålla henne stilla och lugn i en miljö med 5 andra hundar. Shit va svårt det är!?!
Ställde henne på bakbenen igår, jag tycker att man tydligt kan se en riktig putmage på henne :P
Men när man är själv om att tycka de, blir man tveksam...
Ikväll kommer Yvonne, Ruzzin och Bizons uppfödare, kanske hon kan kolla och berätta vad hon tycker?
Kanske jag får henne på min sida :P

Nehe, en solig dag och jag ska köra gamla flyttkartonger till tippen och röja lite i garaget... *suck*
Har en del plugg o göra men men, får se vad som hinns med!


 


42:e dygnet

Idag är det exakt 3 veckor kvar iiiihh!! =D 
Inga större förändringar än vad som tidigare har sagt.. Jag har fått rekommendationer och råd med att vänta
med starterfoderet. För Sannie lägger på sig lätt och tar åt sig all energi av fodret, därför väntar vi med det tills valparna är födda.
Här sitter jag, barnvakt och valpvakt. Medens resterande Team Lundin är på DM i Kungsbacka och tävlar 4 av våra 6 hundar :P Så några resultat hoppas vi på! ;)
Men Samuel skall på dansträning (streetdance) och Linnea skall vara hos en kompis idag! Skönt, en lite halvt ledig Söndag med två hundar.
Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Ciao! 

En tripp till Uddevalla idag

Hej hej! Va kul att du kika in!
Ja, just nu sitter jag och väntar på att "kylgubben" ska komma (våran kyl har gått sönder och då behövs det en gubbe som fixar det), han sa att han skulle vara här vid ett.
Nu skäller hundarna, kanske det är han?!
Japp de vad de!
Jaha, kompressorn (eller hur de nu stavas) var antagligen sönder *suck*.
Men tror mamma är inne på att köpa nytt, för denna lagning skulle kosta 4000:-

Idag hade jag tänkt att åka till Uddevalla, köpa starterfoder och åka o hälsa på mormor. Det var längesen jag träffa henne, så det ska bli trevligt. Hon har även en del grejer ska jag få som skall finnas till hands  inför förlossningen. Såsom handdukar, skumgummitvättlappar, våg och lite smått o gott.
Kanske någon tycker jag förbereder alldeles förtidigt? Ja, de är möjligt, men jag vill att allt skall finnas till hands. Jag vill själv känna att jag är fullt redo inför en förlossning.

Så idag bär det iväg till djurmagazinet, för att köpa startermat. Sannie går in på sitt 42:e dygn på Söndag och enligt Royal Canin skall man gå över till starterfoder då. Eller har jag fattat fel?
Jag är inne på att utfodra med Royal Canins starter, men under Ruzzins dräktighet och hennes valpar, fick de Eukanubas starter. Eukanuba tror jag har lite större foderkulor. Bra för Sannie, men inte för valparna anser jag... Men jag är kluven i den frågan.
Kommentera gärna och skriv vad Ni tycker är bäst enligt eran erfarenhet och kunskap.

Ska ringa mamma och fråga henne också.

Mage med motstånd?

Shit va duktigt jag börjar bli på att uppdatera min blogg *hihihi*
Inte för att jag har så mycket o berätta med ändå :P
Självklart går jag och undrar, funderar, känner... Ena stunden är jag nästan säker, andra stunden tvekar jag!
Mamma kände igår och sa; - Madde, jag tror inte det finns några valpar här inne...
Då sjönk man lite längre ner i skorna =/ Tänk om det inte finns några små juveler? Va besviken jag kommer bli, jag kommer känna mig som världens sämsta matte... Även om det egentligen inte är mitt fel, men ändå...

Imorse satt jag på golvet med Sannie gosandes i mitt knä. Eftersom detta är första gången då jag "lever" tillsammans med en parad tik och ska följa hennes dräktighet kommer man på alla möjliga knäppa idéer.
Jag ropa på Ruzzin (mammas kleintik på 3 år), känner på hennes mage, hur det känns, hur känns en "icke valpar"mage?
Den är mjuk, lätt och man känner inget motstånd. Jag ropar på Nova (min blandrastik på 6,5 år), hennes mage är också mjuk och har heller inget motstånd.
Så jag känner jag på Sannies mage, den är inte stor men den känns inte som de andra tikarnas mage... Men det känns ett viss motstånd, sen tycker jag att man kan känna två "kulor".
Ååååhh om man bara kan få några fler tecken!!
Hoppas på att Yvonne, Ruzzin och Bizons uppfödare kan komma på besök och kanske hon kan hjälpa mig. Hon har ju haft ett par valpkullar och har nog lättare att se om Sannie verkligen är dräktig eller inte...
Eller varför man ska bo så långt ifrån Mikaela?! Hade hon bott kvar på Orust, hade vi nästan bott grannar nu :P hehe, men men hon får bli terrad av dumma frågor via telefon istället. xD
Just de, de måste ju skrivas ner, vägde henne igår. Hon har gått upp ett kilo sen parningen.

Vart ute och tog några bilder så ni får se hur hon ser ut. De där med att stå snyggt är en världslig sak..?? :P

Svårt o bedömma med blotta ögat, pälsen lurar lite, men visst ser hon lite större ut?

En bild då hon ligger på sidan. Roliga päls?! xD

Kommentera gärna!

Rask i spåret och på 36:e dygnet

Blä helt slut just nu.. Vart i "skolan" idag, seeeegt var det! Sen hem o greja lite, sen har jag kört Samuel till fotbollsträningen, raskat runt på elljusspåret, hem igen, grejat lite, åka och hämta Samuel ojojoj... Så nu sitter man här, helt sliten och trött!

Lite uppdatering från Sannies dräktighet:
Igår Söndag gick hon in i vecka 5, alltså borde det inom kort börja synas lite... Imorse sa mamma att hon tyckte att Sannie uppträdde lite illamående. Hade käkat gräs o var lite hängig. Jag märkte inga större "illamåendestecken" på henne, dock har hon vilat och sovit i princip heeela dagen! Kanske oxå kan var ett tecken??
Sen tycker jag att hon är bredare och mer spänd över lilla magen =) Juverna blir även lite rosa vid beröring vilket skall vara ett dräktighetstecken. Ååååh ni förstår inte hur spännande detta är! Varje dag beskådar jag min lilla hund och försöker se om det möjligen, kanske syns lite lite tydligare. Men jag väntar o väntar! :P
Tikvalpar är det stor efterfrågan på nu märker jag :P
Nu ska jag ringa min lilla Mattias ;)

Kramis på er!

Regn och rusk

Lördag och sicket skitväder!!!
Man blir verkligen depp av sånt här väder *suck*  
Idag har jag och Linnea vart på Göksäter och shoppat lite :P
Närå inget särskilt. Jag köpte en pärm (till alla papper som krävs till utbildningen jag går), en ny kvällsbok, små tennisbollar till valparna (a) och lite smått o gott =)
Linnea köpte presenter till henns kompisar som skall ha tjejkväll ikväll.
Sen hem laga mat till familjen, nu väntar vi på efterrätt, blåbärspaj *mums*
Men sen tror ja de blir en lördag framför en film, ingen orkar vara speciellt aktiv förutom mamma som ständigt grejer och fixar... Kylskåpet krånglar så hon är sådär måttligt road tror jag :S Stackars mamma, allt går emot henne just nu.*
Jaja, jag har lite läxor å sånt som skall göras sen oxå hade jag tänkt. Datauppgift som skall lämnas in på måndag, sammanställning av räkneuppgifter i tävlingssekreterarutb. till på tisdag, historiauppgifter som skall göras under veckan. Tänkte jag skulle ligga lite före med det, genom att göra dom imorn :P

Nä, nu kallar det blåbärspaj!

Ha det gott folk  

1åringar!

Oj oj oj! Missa ju att skriva i de andra inlägget.
Sannie och Snapsens valpar, Felix, Alvin och Fabian blir idag 1 år =) Grattis pojkar!!
Ni har en stolt mor här hemma!
Nu väntar vi som sagt efter syskon till dessa härliga pojkar, dock hoppas vi på systrar denna gången :P

I väntans tider, med älgjakt och mys...

Hua, nu känns det verkligen som om hösten är här. Första oktober idag och kylan kryper sig fram.
Händer väldigt lite i mitt liv nu för tiden.. Går i väntans tider på att kunna se några dräktighetstecken på Sannie.
Jag och mamma kollade idag, men de är svårt. Försöker känna lite lätt genom att stryka Sannie över magen, men kanske man inbillar sig för mycket, man vill ju så gärna att det ligger små krabater där inne och växer... Så jag får återkomma senare. På söndag är det iallafall 5 veckors sen vi var och besökte Snapsen :P

Just nu sitter i soffan och kollar på min jaktfilm som kom på posten idag =D Trevligt trevligt, i passande tider oxå, självklart en älgjaktsfilm :P

Sannie hoppa upp i soffan oxå, nu är det mysdags <3 Min lilla docka!

Kram på er 

RSS 2.0