En dagstur till Dalsland, Minuz är nog stolt, när man måste få svar och ljuvliga "stora" kusiner

En liten snabb uppdatering här ;)
Idag har jag och Jossan vart hos våran pappa i Billingsfors. Bytt lite julklappar och ätit god mat. Träffar även farmor & farfar som oxå var på besök hos pappa. Fick 2000:- av pappa och tre stycken juldukar och en doftpåse av farmor & farfar. Jättefina och gott luktade den :P Dessutom 2000:- kan väl behövas i dessa tider =)

Fick alldeles nyss reda på att Minuz har blivit pappa =D 3 tikar och 3 hanar har hittills kommit ut, vi får väl se om det blir fler. Hoppas mamma Semla mår bra och allt går rätt till. Riktigt så man längtar tills man ska få komma o hälsa på dom små vita söta * hihi * ^^ Hälsar blöta pussar och svansvift från en stolt far!

Just nu sitter jag och filurar på vad jag ska göra 2010..?? Har fått världens mest knäppa idé, men jag är rusktigt sugen på att börja spela piano ;) Sitter och lyssnar på Yiruma och jag är helt besatt. TÄNK OM MAN KUNDE SPELA SÅ!!! Jag har ju en vilja som jag skulle kunna gå genom eld med. Har jag väl bestämt mig och verkligen verkligen vill något så kan och ska jag genomföra det! Så nu håller jag på att leta för fullt efter någon som kan lära mig spela piano, precis som Yiruma!!!!!
Sen har jag en annan idé, men den tänker jag faktiskt inte avslöja riktigt ännu... :P Det får vänta ett tag till.

Nä, nu ska jag lägga mig och läsa ett kapitel ur Harry Potter boken. Har insett att man faktiskt inte alls kan förstå sig på Harry Potter utan att ha läst böckerna, så jag är på G. Jag blir ju annars lite lätt tokig på att aldrig fatta:
Varför ville Voldemort döda Potters egentligen? Hur funkar horrokruxer? (stavning?) Vad är Snapes hemlighet? m.m m.m.
Frågorna tar liksom aldrig slut!! Jag måste få svar och enligt mamma så finns svaren i böckerna, så det är ju lika bra att böja läsa dem! Eller hur?!

Imorgon blir en tuff dag. Det börjar med väckning klockan 04.15 för att åka till jobbet, kan senast åka hemifrån 04.45. För att vara säkert på plats klockan 05.30 (man vet ju aldrig med vintervägarna och Ford Escort, det säger ju sig själv liksom). Sen efter att jag har slutat så åker jag in till mormor för att träffa min morbror med familj, alltså mina 3 underbara kusiner! Det är så roligt att träffa dem, vi ses bara ett par gånger/år. Så när vi väl ses brukar vi ha skitkul ihop!! =D Lilla Wilma på 5,5 år är min lilla sockerdocka! Lämnar mig inte ur sikte, sitter i knät, håller handen, eller bara pratar konstant för att få all min uppmärksamthet. Kanske låter jobbigt, men nejdå är man min lilla sockerdocka så uppskattas allt hon gör * hihi *
Storebröderna Emil och Oskar börjar faktiskt bli stora... Emil som snart fyller 13 är snart förbi mig när det gäller längd... :S Lillekusinen har verkligen blivit stor! :O Ett färjestadsfan med mycket sportintresse. Handboll och fotboll är något grabben brinner för. Oskar, mellanbarnet på snart 11 år är familjens spellevink! :P Även han väldigt sportintresserad, håller dock på HV71 som inte riktigt kan förstås av mig men men, är man smålänning kanske det inte är så konstigt :P Liksom brosan är det handboll och fotboll som är det stora intresset.

Hoppsan tjosan, det blev ju hyfsat långt inlägg idag ändå jue :P Gött, fick ni lite att läsa ändå.  ;)

Nä, nu lägger jag datan åt sidan..
Go natt på er!

Fullspäckade dagar, under pressure, kallas det julstress?

Shit, ja det var inte igår man bloggade precis.. :S
Men det har vart mycket nu det senaste. Julstress eller vad man nu kallar det. Men nu är iallafall alla julklappar inhandlade och inslagna, julgranen är klädd, allt är inhandlat (förutom anjovis som jag ska handla imorgon), julgodiset är snart klart och det känns som om julefriden kan börja.

Förutom all julstress så har jag även tränat rätt mycket. Pu bor nu bara 10 minuter ifrån mig och då passar vi på att träna så mycket som möjligt =) Det går jättebra!! Hon är helt fantastisk den lilla krabaten. Hon passar mig perfekt, det är en sån hund jag vill ha!!! HELT KLART!!
Vi får se vad framtiden utvisar och vad som sker. Är ganska 100 på att jag ska iallafall försöka få till en parning till när det gäller Sannie. Hon bör löpa i februari någon gång, så efter jul och nyår ska jag ta mig en pling till hanhundsägaren och prata lite valpplaner ;)

Sitter just nu och lyssnar på en av världens bästa låtar!! Under pressure med Queen!!! ÄLSKA <3
Rekomenderas starkt * ler *

Hua, klockan är mycket och det blir ett kort inlägg idag. Imorgon har jag massa o göra:
Åka till ICA och handla anjovis. Gymmet. Hem och göra Janssons. Baka chokladtryffel. Fotografera. Fixa och dona klart ALLT som behövs till julafton =)

Puh, alltså, mycket att göra... Bäst och sova några timmar då kanske. Eller?

2 alvedon och hopp i säng!
 

En oändlig saknad, långhelg och tjockisar

:'/ Huuhuu vad ledsen jag är idag. Jag saknar lilla trollet, lilla yrvädret, lilla lurvet, lilla vildingen, lilla Pu. Ja, kärt barn har många namn. Hon åkte med oss från Stockholm igår och så bodde hon tillsammans med mig ett dygn hos mormor i Uddevalla. Hela natten har hon sovit vid min sida, legat så nära man bara kan :)
Tränat lite lydnad och lekt som tokar i snön * hihihi *
Vi klickar direkt, det är som vi har känt varandra i evigheter. Som om vi alltid har hört ihop. Hon&Jag. Två pusselbitar som sätts ihop. 

Men, vad gör det? Hon får inte bo hos mig... Inte som läget ser ut nu iallafall. Jag måste ha mig ett jobb och egen bostad först. Så just nu gör jag inget annat än att kollar runt på olika jobb som kanske kan passa mig, samt imorgon kanske jag får ta mig till arbetsförmedlingen. Usch vad jag hatar det ordet. Det liksom skär sig när man uttalar det. Det är jag och alla andra (ursäkta mig) miffon som inte klarar av att fixa jobb på egen hand. Jag vägrar flytta upp till Billingen, trots att jag vet att jag skulle kunna få ett jobb där. Men det är totalt uteslutet, INTE Billingsfors!!!! Nä, någon annanstans, gärna där jag känner någon så jag inte blir helt ensam i den stora världen
Ja, iallafall måste det ske en förändring!

Jo, Stockholmsvisiten har varit bra. Skönt att komma hemifrån ett tag. Umgås med de bästa och njuta av två heldagar på Älvsjömässan ;) Me like!! Många vackra och duktiga hundar har jag mött. Men det mest otroliga var ju att jag inte köpt någonting! Inte ens ett tuggben hade jag med mig hem?! HAHA! Undra egentligen varför det inte sög till i shoppingtarmen, men kanske jag har insett att min lilla tjocka sheltie kanske har allt man kan tänka sig ha. Hon är faktiskt inte i behov av nått nytt eller så. Så jag tog mitt förnuft till fånga och la all shopping åt sidan :P
Ja, att Sannie är tjock har väl ingen kommit undan? Dessutom har hon kommit på att öronen kan ju faktiskt bara anvädas för syns skull. Orkar man inte lyssna, så behöver man inte det.
Att matte snart sliter sitt hår på att ha en hund som inte lyssnar gör väl inget? Eller? Baah!
Komuniktionen mellan mig och min mamma idag vart kaos. För Sannie fick äta mat hos Annelie idag, så när jag kom hem fråga mamma om hundarna fått mat. Jag svara nej, men Sannie har fått. Så hon ska inte ha något. Men tydligen så hörde inte mamma det där sista, utan ger Sannie mat gång 2 för dagen. Så just nu, "RULLAR" Sannie fram!!! F*N!!
Hjälp va tjock hon är just nu... Imorgon blir det låååååångpromenad OCH inköp av dietfoder. För jag är otroligt trött på feta småhundar. Hon blir ju som en häffaklump som inte är i närheten till vighet och smidig. Träningen pajar totalt!!!! :(

Jaja, nu ska jag och tjockis sova. Det är ju endag i morgon också, en dag med massa träning. Det ska jag se till iallafall!

Jag är på väg

Nu åker jag snart!! Tjiho det pirrar i hela kroppen mig! Fattar ni hur mycket jag längtar efter mina vänner? :O
Helt sjukt!
Fick höra idag att Lina inte kunde komma :'/ Min Lina <3 Saknar dig oxå! Snart, snart snart MÅSTE vi ses!!

Nä nu får jag raska på!

Ha en bra helg allihop!

Tråkblogg, julklappar och snart är helgen här!!

Hej o välkommen till världens tråkigaste blogg!
Suck!
Har typ ingenting att skriva om... drygt!
Har vart i Stenungsund med Mammsen idag, vi handla några julklappar till syskonen. Plus att jag handla en julklapp till mig själv och sen valde en sak åt mamma som hon kunde ge mig i julklapp HAHA :P
Sen åkte vi hem och jag satte mig vid köksbordet, satte igång E.M.D's julskiva och började slå in alla julklappar, inklusive min egen ;)
Det tog sin lilla tid, missade pga detta Oskyldigt dömd ikväll = satan dubbelsatan! Ett av veckans bästa program lyckas man missa! BAAH!
Jättebra julklappar förövrigt, i år har vi verkligen lyckats att inhandla ÖNSKADE julklappar. Sånt är alltid kul! Det värmer extra mycket i kroppen när man ser barnen på julafton öpnna ivrigt sina paket och hur ögonen lyser av glädje när de får vad det önskat sig mest av allt =D Det är lycka, att verkligen känna att man akn göra någon glad =)

Dock har jag gjort massa dumt iår.. Det värsta som finns är att åka på de kvällar som affärerna har julklappsöppet (eller vad det nu kallas) är att man hittar massa bra grejer till sig själv! * suck *
Var ju på torp förra veckan o hitta nya träningskläder - tvungen att köpa. Sen hade Gina 20% på allt i butiken DUBBLESHIT Madde shoppar som en miljonär :P Men inget som kan hamna i julklappssäcken :P
Åh så typiskt mig!

Men men, mamma kanske hittar nått eget som jag inte får reda på innan julafton :P

Imorgon är det torsdag, då ska jag åka in till Uddevalla och sova där. Antingen hos mormor eller
hos Mattias - beroende på hur han mår, stackarn. Får hoppas han mår bättre imorgon. Han har ju lovat att bju på Gin o Tonic ;) me like! hihihi
Sen på fredag morgon åker vi äntligen till STOCKHOLM!! F*n va jag har längtat efter den här helgen och nu är den alldeles strax här! Tjoho! Äntligen ska jag få träffa dom bästa igen!<3 Tillochmed ska jag äntligen få träffa världens BÄSTA Lina!!<3 Helt sjukt att vi inte setts på över att halvår..? Vi får väl se om vi överlever, kan ju faktiskt hända att det står på löpsedeln dagen därpå:
"Vänner återförenades och kramade ihjäl varandra, vittne säger - De dog iallafall lyckliga!" 
HA HA HA xD

Lina o jag, då vi delade våra dagar tillsammans ;) <3

Go natt!

Härliga söndag, herr grön kommer på besök och om tunga steg mot sängen

Häääärliga söndag morgon. Jag o syrran är ensamma hemma, f*n va skönt det är. Slippa barnens skrik, mammas ständiga dammsugande m.m. Vi kunde sova ut och ligga kvar i sängen länge :)
Mattias ringde o väckte mig klockan 10.00 och fråga om vi skulle fota hans lilla valp idag. Sa väl att jag var rätt nyvaken och klart vi kan fota valpen idag. Bra hörs sen då fick till svar * klick *.
Ruska på huvudet och försökte komma ihåg vad han just sa :P Jag som nyvaken liksom, lyssnar väl sådär haha.
Men nu har jag precis duschat och är pigg & utvilad - SKÖNT. Fotografen är redo för att fota valp. Ska väl ringa Mattias o höra om han kommer eller inte... ;P Om jag känner honom rätt så blir det inget av det iallafall!!

Idag kommer en valpköpare på besök :) Lilla "Chapsen" som han kallas, Majolisa Zyxxez Mezzacorone i stamtavlan. Då kommer också kameran åka fram! Kul o få återse valparna, som man en gång vakade över i valplådan. Hoppas lilla herr grön (halsbandsfärgen han hade) är lika pigg och trevlig som sin syster :P 
Vi har fått rapporter om att han har gått en rad olika kurser, så de är väldigt aktiva, vilket vi tycker självklart är väldigt roligt!! =D
Kul o se hur PirAyan reagerar på att få träffa brorsan igen, det är ;)

Ikväll blir det bio tillsammans med syrran, Jenny o Carin =) Vi ska se Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes.
Spännande, spännande!!

Igår satt jag som tävlingssekreterare på klubbens lydnadstävling från klockan 8-16 var det fullt upp. Med tanke på att jag är en extrem kontrollmänniska kunde jag knapp finna någon ro under raster o lunch... Men men, jag tyckte ändå att det gick bra, lite strul i början men det löste sig rätt fort o lätt. Men utan mina ledstjärnor Anna, Nina o Angela hade jag nog inte klarat mig.. :P
Men det var en trevlig tävling med många duktiga ekipage och ett STORT tack till alla funktionärer, shit vilket kanonteam vi är! Jobbar ihop och ställer upp för varandra.
Kan ju iallafall säga att det var en trött tävlingssekreterare som gick med tunga steg mot sängen igår. Jag var såå himla trött efter tävlingen, så jag somnade i princip innan jag hann lägga mig :P

Nu sitter jag och kikar lite smått på handbolls VM, är det någon sport jag gärna följer på TV så är det handboll :P
HEJA SVERIGE!!!

Ha en trevlig söndag! ;)

Du har gått vidare, smygandes i skogen och det där kluriga, men roliga språket

Lite snabbt nu innan jag somnar..
Häromdagen sökte jag jobb i Åkersberga, ja, jag vet... Knäppt, vågat, tokigt... men jag blev intresserad och tänkte "det skadar ju inte att skicka iväg sin ansökan iallafall" OCH idag har jag fått svar på mailen det står såhär:
Hej!
Vi har tagit emot Din intresseanmälan och vill meddela att Du gått vidare i vår rekryteringsprocess. Vi kommer att höra av oss efter årsskiftet!
Vänliga hälsningar (...)
AAAHHH va nervös jag blev nu!!! :S Men ändå, lite kul iallafall! =D Kommer inte kunna sluta grunna o fundera över detta.... Va gör jag om jag får jobbet? Ska jag våga flytta då? Alldeles själv? Eller ska jag söka vidare här i närheten o satsa på en egen lägenhet inne i stan? Hua! Vilket svårt val!! Aja, kan ju faktiskt hända att jag inte får jobbet, så hrm undra hur jag ska resonera kring detta..??
 
Idag har iallafall jag o Mattias vart ute och jagat ;) Fast vi såg inget, mer än ett rådjur påväg hem i bilen. Jaja, så är det, ibland kommer man hem tomhänt... Men oj vad ja smög i skogen, fick instruktioner av Mattias innan jag gick ur bilen (gör såhär, gör inte såhär, tänk på detta, glöm inte det här osv) xD Så tyst som en mus kom smygandes i skogen :P
Men jag har haft ruskigt kul idag, nästan så man har ont i "skrattgiporna" eller rättare sagt käken efter en dag tillsammans med Mattias x) Måste göras om!

Annars har det inte hänt så mycket. Jag pluggar på med teckenspråket, försöker kommunicera med Linnea så mycket som det bara går. Genom det kan hon lära mig massa nytt som jag ännu inte lärt mig, målet är självklart att kunna flytande teckenspråk, som vilket annat språk som helst. =) Men det är sjukt kul, men även lite klurigt...

Imorgon ska jag upp tidigt, för imorgon är det lydnadstävling på klubben och jag, lilla jag, ska sitta som tävlingssekreterare =D Weeeeii!!  Spännande spännande! Hoppas att det kommer gå bra, men man är lite nervös, tur att Anna finns iallafall. Hon har lovat o hjälpa mig =)

Go natt Sverige!

När man inte räcker till...

Tänk att en människa kan såra en enda in på djupet? Strö salt på alla öppna sår.
Nu orkar jag inte mer, det är slut på alltihop! Just nu sitter jag och skriver en jobbansökan till ett Hundcenter i Åkersberga som söker en vikarie i 1 år, jag nappar direkt. Jag är väldigt trött på att bli kastad i marken hela tiden, bli anklagad för att snott pengar av min egna syster och vad man än gör så duger inte det... Jag faller i bitar, till botten där ingen ser mig där ingen vet att jag finns. Vad jag ser, vad jag går igenom är det ingen som ser.
Jag är snart 20 år, det är dags att packa väskan, ta min lilla hund och vandra vidare. Vi har inget här kvar att hämta, vi är ändå inte uppskattade för dem vi är. Vi klarar oss på egen hand, jag och min lilla solstråle, mitt levnadsljus. Vad skulle jag gjort utan dig? Du får aldrig lämna mig mitt älskade hjärta, du är mitt allt!<3
För mig behöver du inte försöka vara någon du inte är, utan jag ser dig som du är. Jag älskar dig precis som du är.
Du finns i varje andetag, i varje steg jag tar, med mig, föralltid.
Jag vill hitta hem, jag saknar mitt forshaga. Vill ha det som då, jag vill klara mig själv men ändå ha mina närmaste runt mig.

M, jag älskar dig. Men jag klarar inte mer, det har gått över styr. Jag klarar inte av att höra dina anklagelser över mig som skall gå ut över de andra och inte minst hundarna. Egentligen skulle jag skita i allt och bara sköta om mitt, men jag kan inte se hundar lida mitt framför mina ögon. Har jag inte gett dig den hjälp du ville ha, så får jag nog dra mig tillbaka.. Duger jag inte, kan jag inte göra nått åt det? Jag är ledsen, men jag ser ingen annan lösning på det hela..?

Ta emot mig innan jag tar steget och faller...

RSS 2.0