Du har gått vidare, smygandes i skogen och det där kluriga, men roliga språket

Lite snabbt nu innan jag somnar..
Häromdagen sökte jag jobb i Åkersberga, ja, jag vet... Knäppt, vågat, tokigt... men jag blev intresserad och tänkte "det skadar ju inte att skicka iväg sin ansökan iallafall" OCH idag har jag fått svar på mailen det står såhär:
Hej!
Vi har tagit emot Din intresseanmälan och vill meddela att Du gått vidare i vår rekryteringsprocess. Vi kommer att höra av oss efter årsskiftet!
Vänliga hälsningar (...)
AAAHHH va nervös jag blev nu!!! :S Men ändå, lite kul iallafall! =D Kommer inte kunna sluta grunna o fundera över detta.... Va gör jag om jag får jobbet? Ska jag våga flytta då? Alldeles själv? Eller ska jag söka vidare här i närheten o satsa på en egen lägenhet inne i stan? Hua! Vilket svårt val!! Aja, kan ju faktiskt hända att jag inte får jobbet, så hrm undra hur jag ska resonera kring detta..??
 
Idag har iallafall jag o Mattias vart ute och jagat ;) Fast vi såg inget, mer än ett rådjur påväg hem i bilen. Jaja, så är det, ibland kommer man hem tomhänt... Men oj vad ja smög i skogen, fick instruktioner av Mattias innan jag gick ur bilen (gör såhär, gör inte såhär, tänk på detta, glöm inte det här osv) xD Så tyst som en mus kom smygandes i skogen :P
Men jag har haft ruskigt kul idag, nästan så man har ont i "skrattgiporna" eller rättare sagt käken efter en dag tillsammans med Mattias x) Måste göras om!

Annars har det inte hänt så mycket. Jag pluggar på med teckenspråket, försöker kommunicera med Linnea så mycket som det bara går. Genom det kan hon lära mig massa nytt som jag ännu inte lärt mig, målet är självklart att kunna flytande teckenspråk, som vilket annat språk som helst. =) Men det är sjukt kul, men även lite klurigt...

Imorgon ska jag upp tidigt, för imorgon är det lydnadstävling på klubben och jag, lilla jag, ska sitta som tävlingssekreterare =D Weeeeii!!  Spännande spännande! Hoppas att det kommer gå bra, men man är lite nervös, tur att Anna finns iallafall. Hon har lovat o hjälpa mig =)

Go natt Sverige!

Kommentarer
Postat av: Amanda

åååå grattis till att du gick vidare!!! :D Självklart ska du våga flytta ifall du får jobbet då kommer du ju sjukt mycket närmare mig! :D Våga, våga, VÅGA!!!!!! :D

2009-12-05 @ 11:05:59
URL: http://tindrelin.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Kul att du är vidare, men sluta för guds skull inte söka fler jobb, sök så många du kan, både nära och långt bort, det går alltid att tacka nej till jobb och sluta när man får något bättre... Har själv sökt på 2 olika hunddagis och varit på intervju och de har tagit in över 50 st för intervju!!! Hur lätt är det då?

Lycka till i jobbsökandet!

2009-12-05 @ 12:18:35
URL: http://www.chezzays.com
Postat av: Anneli

Men vad skoj att du gick vidare! :-) Klart du ska våga "gå hela vägen" om du lyckas få jobbet! Jag flyttade från skogen i värmland för ett jobb på lidingö. Jag uvecklades massor under de 2 månaderna jag jobbade där. Men sen att företaget var genomruttet och när skatteverket och kronofogden knackade på dörren, övervägde jag att flytta tillbaka till värmland igen. Men OJ vilken nyttig livserfarenhet! Så man måste våga! Även det känn läskigt! :-) Lycka till!

2009-12-05 @ 21:10:28
Postat av: Sofie

MEN GRATTIS MADDE!! Håller med dom andra, SJÄLVKLART SKA DU VÅGA!! <3<3

2009-12-06 @ 20:36:09
URL: http://sofiekans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0