Om man ska fundera lite på sin framtid..?

Hmm, ja, återbesök till hudspecialisten den 22/3. Han tror Nova fått en hudinfektion som är grundat på hennes egna bakterier. Antibiotika och klohexidinschampo tills återbesöket. Så får vi se vart detta slutar.

Baah, kollar runt på nätet för att försöka hitta "min framtid". SVÅRT! Jag har verkligen fått upp ögonen för hundfysioteraput. Friskvård, hundsim och rehab är något som jag tycker är verkligen intressant och skulle mer än gärna vilja arbeta inom detta område.
Men! Utbildning? Vart hittar man en VETTIG utbildning? Fick upp en hemsida där texten lät väldigt bra, men där de hade spelat in en video där "lärosalen" såg ut att vara i ett ridhus? Elever satt på filtar inne i ridhuset (eller vad det nu va?) och klämde lite lätt på sina hundar..?? Hm, blev mycket tveksam. Den utbildning kosta ungefär 25.000:-. Sen hitta jag en annan utbildning som verka superbra, verkligen det jag sökte. Lärarna var djursjukvårdare, sjukgymnaster, cert. hundfysioteraputer m.m.
Kursupplägget var fördelat på helger (sammanlagt 15 dagar) där varje kurstillfälle kosta 5900:- exl. moms? Hur mycket blir inte det i slutändan? Efter sammanlagt 15 dagar var du cert. hundfysioteraput och din utbildning kommer kosta nästan 100.000:-?

Ja, förstår ni? Jag vet varken in eller ut? Efter vissa utbildningar får man kalla sig dipl. hundfysioteraput och vid andra cert. hundfysioteraput? Vad skiljer det sig åt? Att bli dipl. eller cert.? Är det bara jag som tycker att cert. hundfysioteraput låter bättre och mer högmeriternade?  


Hur sjutton ska jag göra? :S


Kommentarer
Postat av: Amanda

Det är verkligen en djungel det där med utbildningar :S Jätte klurigt och man vill ju verkligen inte välja fel när det handlar om så mycket pengar...

2010-03-02 @ 21:46:02
URL: http://tindrelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0