Svårt att släppa taget, om att fortsätta satsa på small, hur kan man förbättra banden?

Hej!
De va längesen, ja jag vet...
Men min data har strulat och det har vart på tok för mycket för att kunna ta mig tid att blogga. Men allt är bra med oss iaf, vi lever och valparna växer. Jag får ofta rapporter från Levi och det verkar funka hur bra som helst - det gör mig så glad!! Trubbel är kvar hos mig, har alldeles för svårt för att släppa denna underbara pojke, ni anar inte. Men vi får se hur det blir, det kommer hit en tjej på tisdag och ska hälsa på och ta en kik på Trubbe-Bubbe-Bus, sen får vi se hur det blir...
Elva växer sakta men säkert, lilltjejen lär inte bli stor men men har man haft smallhund varför inte fortsätta att satsa på small...?? :P
Försöker ge dem lite egen tid med mig och vi åker ut lite då och då på små äventyr, hittills funkar allt kanonbra och jag får massa beröm för att mina valpar är så framåt och sociala trots att de är så unga och små.
Så det är kul :D

Sannie har fällt av all päls, så hon ser inte riktigt klok ut :P haha! Men vi har kollat på lite tävlingar i höst och Stenungsund och Karlstad hoppas jag på, så nu har träningen satts igång på riktigt!
Tänkte ta fram cykeln och börja cykelträna några gånger i veckan plus agilityträningen. Känns väldigt viktigt att få henne i god form nu efter allt det här med valparna. Hon har fallit ner på noll kan man säga, så det är bara att börja lägga en bra grund nu så hinner vi nog hyffsat bra till september.
Jag vet att jag har sagt att jag har lagt ner agilityn med Sannie, men vinnarskalle som man har så ger man ändå inte upp... Jag tänker ge det en chans till, se till att både jag och Sannie är i god form och jobbat mycket mer på sammanhållningen.
Jag skulle verkligen behöva ha nån slags "förbättra banden mellan ägare och hund - kurs" Hmm, undra om det finns det? Eller kanske någon bloggläsare har nått bra tips? Behöver ju inte ha nått relaterat till agilityn, utan bara allmänt, hur ska vi lära känna varandra bättre? Hur lär vi oss lita på varandra till 110%?
Hmm, ja det ska jag verkligen fundera på...

Gäääääsp!
Trött.. Imorgon är det jobb 7-12, charken i två timmar på morgonen = SEGT!! Gah!
Sen efter jag har slutat ska jag och valparna åka till Maria & Levi och hälsa på, hoppas på fint väder så vi kan vara ute och ta massa fina kort och att valparna får leka av sig! :)

Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0