En bra helg, jag skojar inte - en halvmeter!

Ja, som ni såg i tidgare inlägg har vi blivit Pumiägare. En söt liten Cznurrah (uttalas snurra) har flyttat hit :) Det är tänkt att Jossan ska få sig en ny tävlingshund. Vi är hittills jättenöjda med henne. En underbar liten tjej! 

I lördags morse åkte jag och mamma till Larv för nat. utställning. Ruzzin och Aya var anmälda.
Jag skulle även ställa Ellie (Mattias tysk terrier). En ganska bra dag blev det.

Ruzzin - 1:a med CK och 3:e bästa tik.
Aya - 1:a med CK och 2:a bästa tik (obs Aya är junior och slår sin mamma som är CH).
Ellie: slät 1:a (mycket nos i backen och lite klent förbröst)

Efter vi hade ställt så gick vi runt på området och köpte lite smått hihi, de brukar bli så när jag och mamma är på utställning ;)
Sedan begav vi oss mot husbilen där vi "dog" totalt. Trötta och uttråkade, det dåliga vädret gjorde att man inte alls blev sugen på att gå ut å gå heller, så hundarna som iof var rätt trötta fick sig en rastningspromenad... Så vi tog kvällen med ro. Senare gick vi över till "grannen" och drack gott vin o hade det trevligt. En sen kväll blev det, men sen kan jag lova att vi somna på stört och sov som grisar :P

Morgonen därpå begav vi oss till Simmatorp, där skulle det nämligen vara klein/mittelspitzspecial. Alla tre svartingar var anmälda.
Bizon fick superfin kritik, trots det ändå bara en slät 1:a, lite synd tyckte vi men men.
Aya fick 1:a med CK och blev 3:e bästa tik (slog många championtikar) :D KUL, domaren sa även att hon ser mycket lovande ut för framtiden - som sagt hon är bara junior men så himla bra!
Ruzzin fick 1:a med CK och vann tikklassen OCH kan ni tänka er, våran lilla Ruzzin vinner även över hanen och
blir BIR och därmed även Best In Show!!!!!! :D :D :D :D
Tjiho! Dagen blev så bra!!! Lilla Ruzzin - Sveriges finaste kleinspitz!! Oj oj oj :D

Så helgen har varit rätt bra ändå :)

På tal om min lilla skatt - Sannie. Hon växer o växer mer o mer. Vad ska detta bli? :P Kolla måtten idag och kan härmed meddela att Sannie är en halvmeter runt magen. Ja, de säger väl en del? HAHA! 63:e dygnet är på Måndag (om en vecka exakt). Iiiih, känns helt otroligt att det bara är en vecka kvar, EN VECKA KVAAAAAR!! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0